Milyen külföldi oldalakon lehet könyveket rendelni?
Figyelt kérdés
Egy amerikai könyvre lenne szükségem, de nem úgy, hogy a gatyám is rámegy a kiszállításra. Ilyen azt hiszem az eBay.2013. aug. 29. 21:34
1/5 anonim válasza:
Az eBay általános aukciós oldal. Könyvekre én ezt ajánlanám: [link]
Brit székhelyű cég, így hamarabb megjön, plusz ingyen postáznak a világon bárhova. Többször is rendeltem tőlük már, soha nem volt probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
És itt kb. mennyi idő, míg kihozzák? Amúgy köszi a választ, nagyon tetszik ez az oldal
2013. aug. 30. 09:54
3/5 A kérdező kommentje:
Vagyis az éredekelne, hogy postás hozza-e? Tehát itthon kell lennem amikor hozzák?
2013. aug. 30. 09:57
4/5 anonim válasza:
amazon.com elég sok könyv fent van, én is rendeltem már Amerikából könyvet. 2-3 hét átfutási idővel legalább számolni kell, és ugyanolyan, mintha otthon rendelnél neten könyvet, postás hozza ezt is.
5/5 anonim válasza:
Book Depository-val kapcsolatban:
Postán. És igen, előre kell fizetni, a megrendelésnél ott vannak a fizetési módok. Ha letekersz az oldal aljára a honlapon ott is megtalálhatóak az elfogadott bank- és hitelkártyák, plusz a PayPal, amit használni szoktam. Alap postai úton jön, úgyhogy 4-5 naptól két hétig terjedhet a szállítási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!