Nem rég fizikusként végeztem. Sajnos nem érzem, úgy hogy elég összefoglaló képet kaptam volna a fizikáról az egyetemi tankönyvekből. Ismer valaki olyan külföldi könyveket amik jobbak a hazaiaknál?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 09:15
1/6 anonim válasza:
Nem tudok jobbat, de pl a youtube videók közt van Dávid Gyula előadássorozata. Igaz, hogy inkább a csillagászattal kapcsolatos fizikáról, bár azért nemcsak. :) szal abból is tanulhatsz, s szokott a videokban jó könyveket is ajánlani.
2/6 anonim válasza:
hát elég szomorú ha tényleg elvégezted és ezt érzed.. mellesleg nem tudom nálatok hogy van, de nálunk nincsenek tankönyvek. szóval biztos nem az eltére jársz. akkor hol végeztél?
3/6 A kérdező kommentje:
nálunk sem voltak mindig tankönyvek, de lehetek volna... amik voltak azok szerintem nagyon gyengék és rosszul szerkesztettek voltak, olyan középiskolából jöttem ahol szerintem egy-két tanár sokkal jobban tanított mint az összes az egyetemen együttvéve, Debrecenben és Szegeden és tanultam...
2013. máj. 26. 10:41
4/6 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz. Debrecenben különösen szar a fizika tanszék.
5/6 anonim válasza:
Miért itt érdeklődsz? Miért nem kérdezel meg ebben kompetens személyeket? - (volt) sulis társak, tanárok, stb... na meg interneten is biztos lehet találni ezt-azt, ha tudod, hogy mit keressél.
6/6 anonim válasza:
a vidéki egyetem fizika szakjairól én is azt hallottam, hogy brutál gyengék. az eltén nincsen ilyen panaszom, én is azt tudom tanácsolni hogy nézz dgy videókat. nekem 4 előadást is tart(ott) ő ebben a félévben, és nála színvonalasabb előadót nem is tudok elképzelni, noha az interneten levő videói laikusoknak szólnak. De mi felvettük szinte az összes egyetemi előadását is videóra és feltettük a youtube-ra, de ahoz csak az fér hozzá, akinek megvan az a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!