Youtube videókkal hogy lehet pénzt keresni?
Helló
Először is ez nem úgy megy hogy jajj gondolok 1 et és akkor már máma kapok pénzt ebbe.
És ebből nem lehet meg élni magyarországon.
És itt több éves munkákról van szó akiknek 100.000 ezer feliratkozójuk van se tudnak megélni belőle.
Pedig az nagyon sok!
Először is minimum 2000 feliratkozó kb az kaphat talán egy 1000ft-ot de lehet túlzok!.
+ Ha így álsz neki hogy pénzért akkor egy idő után olyan lessz mint egy unalmas munka.
Ennek úgy kell neki állni hogy jajj dejó csinálok videókat vagy mittomén :D
És amúgy ha sok feliratkozód van fel kérhetnek partnercégek akik majd fizetnek egy bizonyos néző - feliratkozó után.
Remélem segítettem.
Nekem 2600 feliratkozóm van,és napi 16000 megtekintésem..
És havi 68 ezret kapok..
Teljesen mindegy mennyi feliratkozód van,csak nagy legyen nézettség,és jó partnercéghez kerülj.
Úgy hogy az első válaszoló nagyon téved.
Még 300 feliratkozóval is kereshetsz pénzt,csak sok néződ legyen.
Nem hinném hogy tévedek :) akkor mi a neved és meg lehet nézni mennyit keresel
2 szerinted a 150 ezer feliratkozós embernek nincs több nézője mint 16000? szerintem átlagba az neki az 1 videó :D
és a legjobb partner cégnél van a bocs ha rosszúl írom mashinima
adok hivatalos bizonyítékot rá,hogy tényleg annyi a keresetem,most kicsit kevesebb.
a mashinima csak Gameplayesekkel foglalkozik,nem teljes Youtube partner cég,és nem is a legjobb.
Admin4911 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!