Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Menyit lehet keresni a youtube...

Menyit lehet keresni a youtube segítségével?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha valaki engedélyezi a videói alatt a reklámokat, akkor menyit kereshet? Mindenn néző után kap forintot?

#youtubevalkereset
2013. aug. 28. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát a keresőt használva bááármennyit kereshetsz megkötések nélkül.

Node komolyra fordítva a szót ahhoz, hogy keress is vele akkora nézettség kellene amid neked sose nem lesz, ráadásul magyarország legnagyobb csatornái is maximum havi tízezres mértékről beszélhetnek. Ahhoz, hogy tényleg nagy legyen globális csatornádnak kell lennie.

Kaphat néző után is, de a partnerprogram keretén belül kaphat általányt is, ez megállapodás kérdése a partnercéggel. Ha jól emlékszem akkor még adsense -t is lehet használni az meg tán reklámra való kattintásonként fizet.

2013. aug. 28. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:

"Hát a keresőt használva bááármennyit kereshetsz megkötések nélkül. "

Came here to say the same! :D:D:D:D

2013. aug. 28. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Rossz helyen kapirgálsz a reklámok benne vannak a felhasználói/licenc szerződésbe anélkül nem is tehetsz fel videót.

Ami nézőket illeti le kell szerződjél egy partner céggel h pénzt kapj.

De 1 kezdőként nem fognak túl fizetni/ nem leszel belőle gazdag. 2 Ha a megélhetésre gondolsz tehát ilyen 80-100 Ezres összegekre v többre az kb 10 ezres megtekintések/ hónap ami akkor van ha van legalább 5-6 ezer feliratkozód v több a csatornán.

És mire azt eléred az kb 1 év ha olyat csinálsz amit érdekesnek találnak. Bár partner cége válogatja de a feltételek kb ilyenek.

Egyébként gamer csatornát akarnál csinálni jól gondolom ?

2013. aug. 28. 19:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Én valami pontosabb adatra gondoltam. Értem hogy nem sokat keresnek kis nézőszámnál, de pl a második millió nézőért többet kap mint az elsőért? Menyit ér egy néző?
2013. aug. 28. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy néző, fuuu pár centet pár száz pár dollárt és így tovább...
2013. aug. 28. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok csinálni semmit. Csak láttam ma pár magyar csatornát youtubeon, és érdekelt hogy mennyivel gazdagítom őket hogy a marha videóikat nézem.
2013. aug. 28. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!