IP címes kérdés?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy hogyan működik a fix IP cím... Itthon nekünk dinamikus van, és én szeretném-ha lehetséges-fixre változtatni. Ez a funkció külön pénzbe kerül? A router beállításai (D-Link DIR-600) között van ilyen beállítás, de mivel nem vagyok jártas a témában, nem módosítottam. Szóval hogyan lehet váltani, és mit érdemes tudni róla? És ha egyszer fix IP-m van, lehet-e mégis megváltoztatni?2013. aug. 26. 14:25
1/3 anonim válasza:
Nem kerül pénzbe, mivel a saját routered, és úgy állítgatod, ahogy akarod. Jó helyen kerested, a router beállításainál kell átállítani. Később visszaállíthatod, ha meggondolod magad.
2/3 anonim válasza:
Első válasz rossz. Fix IPcímet a routeren max a gépeidnek oszthatsz ki ha DHCP bevan kapcsolva, ez az IP cím lokális. Ha internetes fix IP-t szeretnél azt külön a szolgáltatóval kell rendezni és igen, pénzbe kerül.
3/3 anonim válasza:
biztos,hogy neked a fix ip-re szükséged van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!