IP cimes megoldás?
Figyelt kérdés
csatlakozok wifire , tölt , keresi a dolgokat , kidobja hogy ez az ip cim már használatban van , sárga felkiáltójel itt az óra mellett .... na mit kezdjek ezzel? netgear netgear wg111 v22013. márc. 18. 19:12
1/7 anonim válasza:
Indítsd újra a routert és megoldódik vagy állíts be egy fix IP címet. Frissítsd le a firmware-t a routeren.
2/7 A kérdező kommentje:
na igen , ugye egyszerre használok egy routert ahol fix az ip cim és minden más automatikusan van beállitva (gondolom ez a dhcp).
és van ez a kis usbs adapterem amivel tudok fogni egy másik netet is ami valamivel gyorsabb mint az enyém
utorrentre használtam (beirtam az usbs ip cimét utorrentba) de aztán valami lett ezzel a szarral és most az én netem basználja
ott van lent kis sárga felkiáltojellel a jel , megvan az a másik hálozat is csak épp menni nem akar ...
2013. márc. 18. 19:23
3/7 A kérdező kommentje:
újrainditottam a routert , semmi
kihuztam az usbs adaptert ,visszadugtam , semmi
szépen földhöz kell baszni aztán megjavul
2013. márc. 18. 19:27
4/7 A kérdező kommentje:
földhözbaszva , visszacsatlakozva , működik
már csak olyat csinál hogy speedtestnél behal az egész aztán ledob :) meg minden egyes dolognál ami internetet használ :D
2013. márc. 18. 19:28
5/7 anonim válasza:
Állíts be fix belső IP címet pl. 192.168.1.102
6/7 A kérdező kommentje:
a helyi hálozaton vagy a wifis kis szaron?
2013. márc. 19. 18:17
7/7 anonim válasza:
a gépen amivel a wifi routerhez csatlakozol. Frissíts firmware-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!