Miert nem megy az internetem?
Figyelt kérdés
Hello. Kis problemam adodott az internettel. Wifit hasznalok itthon es elkezdett nem mukodni. Eljutottam odaig hogy gyari beallitasra visszaraktam a routert ezutan pedig ujra beallitottam. A szolgaltatotol kapott jelszot nevet mindent jol allitottam be,nem eloszor csinalom. Ra tudok csatlakozni a wifimre es a konfiguracios oldalra is a bongeszoben(192.168.0.1). Azt irja hogy minden jol van de a WANhoz nem tud csatlakozni. Az internet jellel semmi gond es a wifi jellel sem(asztali gepen sem megy ami kabellel van a routerhez csatlakoztatva). Gyanitom hogy valamit en ronthattam el. Szolgaltato baszik kijonni mert akinek wifije van azt le se szarjak. Routerem markaja tp-link TL-WR740N.2013. aug. 25. 18:02
1/2 soccerway válasza:
linux live cd be, elindít, ott beállíto a netet, ha ott se jó akkor kizárod a windows hibáját.
2/2 A kérdező kommentje:
biztos nem a windows mert egyik gepemen es telefonomon sem megy, es amugysincs semmi linuxom
2013. aug. 25. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!