Mi történik a Facebook-on? Miért csinálja ezt?
Két probléma van mostanában nálam a Facebook-nál.
Az első probléma, hogy az idővonalamat nem jeleníti meg normálisan. Úgy van megjelenítve, hogy ott van a "Mi jár a fejedben?" felíratú szövegdoboz, alatta kellene megjelennie a régebbi közzétételeimnek, ehhez képest, egy csomót kell lejjebb görgetni, mire az idei kiemelt eseményeket megjeleníti. És ugyanígy jeleníti meg, ha más Facebook-járól nézem meg a saját idővonalamat! Ez még csak a kisebb probléma, a nagyobb az, hogy amióta nem jelenik meg normálisan, azóta nem tudok az idővonalamon közzétenni semmit, se képet, se szöveget; néhány oldalhoz nem enged hozzászólni (holott nem vagyok tiltva róluk), sőt néhány játékkal se tudok játszani. Mindig azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy "Átmeneti hiba miatt a profil nem elérhető. Próbálja meg pár perc múlva!" A poén az, hogy a pár perc kedd este óta tart, azóta is fennál a hiba.
A másik probléma ennél jóval kisebb, ám ezt se tudom hová tenni: jobb oldalt nem jelenik meg a gyorshírlista, hogy ki mit csinált, ez másnál is így van? Nem tudom előhozni, 1 órája egyszerűen eltűnt oldalról.
Tudtommal se tiltva, se korlátozva nem vagyok, mivel a Facebook ezirányú értesítést nem küldött!
A Ticker (Percről percre) doboz nekem is eltűnt, gondolom faragnak rajta valamit.
A nagyobb probléma részemről passz.
Meglett mindkét dologra a megoldás!
A percről percre azóta visszajött.
Az első esetben meg végre engedett közzétenni, de az idővonal-megjelenítés továbbra is érdekes maradt. De rájöttem, hogy azért, mert régebben sűrűbben (naponta többször is) tettem közzé az idővonalamon dolgokat, de ma már csak hetente 1-2 dolgot, és a Facebook emiatt azt "hiszi", hogy a legutóbbi közzétételem már "nagyon régen" történt meg, ezért jeleníti meg elég fura módon az idővonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!