Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi hálóztra nem csatlakozik?

Wifi hálóztra nem csatlakozik?

Figyelt kérdés

Hello. Olyan kérdésem lenne hogy van egy nyílt wifi hálózat, és nem tudok rá csatlakozni, csak néha-néha. A jelerőssége kiváló, de mégsem csatlakozik valamiért. Ha pedig csatlakozik véletlenül akkor meg 10 perc múlva megszakad. Gondoltam arra is hogy lehet túlterhelt és ezért nem csatlakozik, viszont egész nap ezt csinálja, reggel 7-kor is, meg hajnal 3-kor is. Több nyílt wifi is van errefelé, viszont azokra se tud csatlakozni. Ha be lenne állítva nyílt wifire hogy ne tudjak rá csatlakozni akkor egyáltalán nem engedne fel rá szerintem, de mint írtam néhs néha csatlakozik egy 10 percre. Sőt 1x valahogyan sikerült befogni 20 percig is.

Mi lehet a probléma ?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2013. aug. 20. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy a hálózati kártya a ludas nézd meg hogy milyen wlan kártya van benne és töltsd le illelsztő szoftverét valószínű ez megoldja a problémát ha nem akkor uj wlan kártya
2013. aug. 20. 08:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a legújabb illesztőprogramot, de ígyse jobb semmivel, viszont ami furcsa hogy az otthoni wifi-re mindenféle gond nélkül kapcsolódik, és működik. Csak az itteni nyílt wifi hálózatoknál ilyen rossz, hol csatlakozik, hol nem.
2013. aug. 20. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor az is lehet, hogy ahálózat neve rossz én is jártam már így pl.(tp-link router) de ez így nem helyes hanem így a jó tp-link_router tehát ha a hálózat neve nincs összekötve az is okozhatja a problémát
2013. aug. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!