Automatikusan csatlakozik az internetre a gép. Mit lehet tenni ellene?
Az a problémám, hogy mióta kint jártak a T-Home-os emberek és lecserélték az eddigi netkapcsolatot, azóta nem lehet manuálisan csatlakozni az újra, hanem alapból bekapcsoláskor egyből rácsatlakozik.
Ez nekem annyiban gond, hogy időnként szükségem lenne arra, hogy lecsatlakozzam róla egy kis időre.
Az új kapcsolat maga meg sem jelenik a kapcsolatok listájában, tehát ki sem tudom választani.
vezérlőpult
hálózati kapcsolatok
helyi kapcsolat ikon, ennek csinálsz parancsikont az asztalra, azon jobbgombbal lehet tiltani, engedélyezni
Nincs olyan lehetőség, hogy parancsikont tudnék kreálni neki.
Ez az, amit látok: [link]
A "Kapcsolat66" nevezetű az aktív kapcsolat, de sehol sem jön ki úgy, hogy parancsikont lehetne létrehozni számára.
A t-home-os kapcsolat a régi, de az már nem műküdik.
Épp ezaz, hogy nincs olyan.
Az eddigi kapcsolatnál, ami korábban volt a "t-online" nevű, ott ilyen volt. Ennél az újnál csak a tiltás van... ami lassan aktivizálódik.
Úgy értem, hogy ott a második képen, amit linkeltek ott van a parancsikonnál a letiltás alatt.
Meg tudtad csinálni a parancsikont?
Igen megcsináltam, de nálam nincs olyan lehetőség.
Valamiben különbözik ez a hálózat a korábbitól... Arra gondolok, hogy talán azért, mert mikor itt jártak a t-homeos emberek, akkor a saját laptopján állította be az új kapcsolatot, nem pedig ezen a gépen.
Valószínűleg a jelszót/felhasználónevet használva létre kéne hoznom itt is normál módon... csakhogy nem tudom azokat az adatokat, mert ő is úgy kérte le telefonon.
Nekem azért van ott a Kapcsolat bontása mert Wi-Fi hálózat de ha kábelesen csatlakozom akkor nekem is csak a letiltás funkció jön elő.
Egyébként a T-Home-os szerelők modemet is cseréltek? Ha igen akkor megmondanád hogy milyen típusról melyik típusra?
Nekünk eddig volt kábeles kapcsolat és most van WiFi. A kábelesnél volt kapcsolat bontása, most meg nincs... tehát pont az ellenkezője, mint nálad.
Szerintem az a helyzet, amit én írok. Majd megpróbáljuk lekérni a felhasználót és jelszót estefelé.
Amúgy az új egy "ZXDSL 931VII v2.0", a régit nem tudom, mert azóta elkeverték valahova. De a korábbi nem tudott wifit. Ennél az újnál én kapcsoltam be, mert eredetileg ez is csak kábelen működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!