Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lejárt a 4GB-os adatforgalmi...

Lejárt a 4GB-os adatforgalmi csomagom, hogy tudom lekérni még azt a + 4GB-ot?

Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja rendeltük meg a vodafone-nál a 8GB-os adatforgalmi csomagú mobilinternetet, valószínúleg első 3 hónapba 2000 Ft. majd a 4. hónaptól 4000-re megy át, de hallottam a vodafone-s eladó csajtól, hogy meglehet rendelni azt a + 4GB-ot még díjmentesen. Csak hogy én már elfelejtettem, hogy honnan, és most tetű lassan kapcsolódik az internetre. Valaki tud segíteni nekem?

2013. aug. 19. 16:10
 1/5 levis56 ***** válasza:
Ott érdeklődj ahol vetted.
2013. aug. 19. 16:38
 2/5 levis56 ***** válasza:
Nem én voltam ott amikor elmondták hogy igényelheted a + 4 gb-ot ezek akciós dolgok honnan a bánatból tudná bárki is hogy a vodafonnál mi a szitu,de ha annyira okos vagy velem ellentétben mire való a számítógép? Beírod a keresőbe a vodafon mobilszolgáltatást gondolom ott hivatalos választ tudsz kapni míg itt csa tippelgetek,vagy híd az ügyfélszolgálatot.Nem illetlek jelzővel mert akkor egy szinvonalon lennék veled.
2013. aug. 19. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos Levis válasza. Van egy szerződésed akár tízoldalas, tele apróbetűs részekkel és elvárod, hogy más tudja helyetted. Az akciók havonta változnak más és más feltételekkel és aki ezt le meri írni még el is küldöd szépen kulturáltan.

Én is segítettem volna - mert a keresőt ismerem -, de mivel ilyen szépen reagáltál a válaszra inkább nem teszem...

2013. aug. 19. 17:27
 4/5 levis56 ***** válasza:
Kösz a támogatást.
2013. aug. 19. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Amennyiben a már lezárt MobilNet 7, MobilNet 14, MobilNet 21 vagy MobilNet Premium internetes tarifa valamelyikével rendelkezel és még nem használtad fel az ajándék Extra adatkeret akkor ezt a [link] oldalon rendelheted meg.

Szép esetét kívánok!

2013. aug. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!