Hogyan tudom egy Facebook oldal idővonalán az összes korábbi bejegyzést megtekinteni?
Figyelt kérdés
Amikor rámegyek egy oldalra, akkor az adott oldal bejegyzéseit hiánytalanul csak addig jeleníti meg, amíg a legörgetéssel el nem érek addig a pontig, hogy "korábban a 2013 évben". Innentől csak a korábbi bejegyzések töredéke érhető el. Törölve nem lettek, mert amikor egy pl.: március 7-én lementett bejegyzés linkjét másolom be, akkor az rendesen megjelenik. Az idővonal mégsem mutatja. Az összes számomra jelen pillanatban szükséges oldalnál ez a helyzet. Mit kell tennem, hogy az összes bejegyzést mutassa az idővonal?2013. aug. 17. 12:13
1/2 anonim válasza:
A borítóképed mellett van az, hogy Most, 2013, 2012, stb.
Ha ott egy évre rákattintasz, akkor kinyílnak a hónapok is. Ott van minden, ne ijedj meg nem tűnt el semmi.
2/2 A kérdező kommentje:
Saját oldalamnál tényleg így van, meg ahogy látom személyes profiloknál is, de "rajongói oldalaknál" (tehát, ahol like-olni kell az oldalt), ott csak éves bontás van. És miután bejön ez a "korábban a 2013 évben" címke, onnantól csak egyes bejegyzések jelennek meg. Itt hogyan tudom elérni, hogy az összes bejegyzést mutassa?
2013. aug. 17. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!