Milyen böngészőt használtok és melyik a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 16:18
1/3 anonim válasza:
Mióta megjelent, én Chromeot használok. Még sosem volt bajom vele, tökéletesen működik, ellenben a firefoxxal, azzal sok bajom akadt. Régen használtam Operát, azzal sem volt semmi bajom. Mivel van egy apple ipod touch-om, és az Safarit használ, kipróbáltam windowson is, azzal semi volt "semmi gondom" (leszámítva azt az apróságot, hogy egy lehellettel lassabb, mivel nem windowsra van kitalálva, hanem az apple cuccokra).
Így azt javaslom, próbáld ki mindet (ha szeretnéd), és döntsd el magadnak, hogy melyik a jó, mert mindenkinek más tetszik, más jön be, más vált be.
3/3 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat! nekem ff van ami nagyon jó, csak kíváncsi vagyok a többire is.
2013. aug. 15. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!