Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az az INSTAGRAM?

Mi az az INSTAGRAM?

Figyelt kérdés

Regisztráltam rajta meg valami fényképet is felraktam,de nem tudom leszedni és igazából az sem hogy mire való!

Azt hittem rájövök,de nem jött össze!

2013. aug. 14. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen, olyasmi mint a Facebookon posztolás. Tulajdonképpen az emberek életük egy jelentős, vagy jelentéktelen pillanatát megörökítik, és megosztják barátokkal, ismeretlenekkel.

Tulajdonképpen kb ennyi, csinálsz egy képet, lehet rátenni gagyi szűrőket, rövid leírást, meg hogy épp hol csináltad, és kész.

2013. aug. 14. 17:25
 2/2 DrarkPain válasza:
Hát egy app amin keresztül képeket tölthetsz fel az instagramra és az embereknek ha tetszik likolják vagy hogyha a legtöbb kép tetszik az embernek az általában követni szokta a másikat jelen esetben téged ha van instagrammod és képeid :)) am engem úgy találsz meg : REKA_UJJ
2013. aug. 18. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!