A DigiNet az jó internet? Mi róla a véleményetek? Akinek van. Milyen gyors? Meg hogy lehet elintézni a beköttetést? Gyorsan kellene a válasz!
Jó internet.
Nekem van.
Gyors.
Ha a honlapon rajta van a településed akkor bemész az ügyfélszolgálatra...
Jó. Meg vagyok elégedve vele.
Viszont úgy tudom, nem mindenhova köthető be, csak ahol ki van építve a kábel-hálózatuk (Lan).
Annyi amennyit írnak az ára. A net meg soha nem csak az apróbetűs értéket adja. Nekünk a legnagyobb csomag van ami 80/25-ös és a letöltésünk mindig 80 felett van, néha 90, a feltöltésünk pedig 15 alá még sose ment, inkább 20 körül van de láttam már 27-ig is menni.
Két év alatt hibája még semminek sem volt, egyedül a tv adás ment el 2x kb. 10-20 percre éjszaka.
Telefon is tőlük van, semmi baja.
Nekünk volt már UPC meg T-com is, de mindkettő sokkal drágább, UPC eleve kevés helyen van, a T-commal meg folyton csak a baj volt, mindig hívogatni kellett őket, mert csak úgy elment a net egy-két napra, vagy teljesen lelassult stb. Amikor jó volt, akkor sem adtak soha sem többet az apróbetűs minimum értéknél, mindig csak annyi volt, a névleges értéket max. a reklámban meg a szerződésen láttuk, élőben soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!