Miért nincs wifim? Lent. Böv.
Itt van mögöttem a wifi (1 fal választ el tőle) tegnap lekapcsoltuk az áramot mert villanyt szereltünk és mikor visszakapcsoltuk nem tudtam kapcsolódni mert a wifit jelezte a jelszót elfogadta untána pedig szétkapcsolódott. Ezt csinálja folyamatosan.. Ma ismét áramszünet volt de ma valamit javitott az eon (elöre jelezték is hogy kikapcsolják az áramot, de mindegy) és most is szétkapcsolódik.. Tegnapig automatikusan ha bekapcsoltam a wifit már kapcsolódott is.. Azt furcsálom hogy a tesóm tud kapcsolódni és Neki is ugyanolyan teloja van mint nekem..
Segítsetek kérlek :'(
A routert is próbáltátok párszor ujraindítani?
Ha nagyon nincs megoldás, akkor talán egy router hard reset és újra konfigurálás talán megoldhatja a dolgot.
Inkább itt válaszolok, nem üzenetben.
Ha a reset gombot 10-20 másodpercig (minimum) nyomva tartod, akkor a router visszaáll a gyári beállításokra.
Ezt kéne megpróbálni, hátha.
(Persze ekkor újra kell majd konfigurálni az adatokat.)
Szia.Nekem is úgy volt a wifi de én kitöröltem a wifit a telómból és újra beírtam a jelszót és jólett.:)
Milyen telód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!