Mi van az Ncore-val?
Figyelt kérdés
Már egy napja azt írja hogy nincs oldal. Közben havert megkérdeztem az meg be tudott lépni.2013. aug. 11. 19:32
1/4 anonim válasza:
mindig, amikor nem jön be az ncore minimum 5 percig, valaki kiír ide egy kérdést
a válasz mindig: majd lesz, nem tudjuk
(én speciel be tudok lépni)
2/4 anonim válasza:
Nálam is jó volt egész hétvégén. Egyáltalán nem biztos, hogy az nCore-ral van gond, lehet, hogy inkább a te netedről nem érhető el néha.
3/4 anonim válasza:
Én úgy veszem észre hogy a T-Home interneteseknél van inkább probléma mert nekem és 2 ismerősömnek is T-Home-os a netje és nem jön be az nCore de a Vodafone-os mobilnetemen és a szüleim Inviteles netjén meg bejön.
4/4 anonim válasza:
t-homeal itt is ritkán működik, invitellel se mindig, de általában jó. Használj vpn-et, úgy működik biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!