Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok regisztrálni...

Hogyan tudok regisztrálni ncore oldalra?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 18:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
meghívó kell hozzá
2013. aug. 11. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem tudsz regisztrálni. Csak úgy, ha valaki küld neked meghívót, amihez neki pontokat kell gyűjtögetni.. Amiket mellesleg nem könnyű beszerezni!
2013. aug. 11. 18:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudom miért olyan nagy szám ez az Ncore... Nekem már több, mint egy éve van de a számláló 80 gigát jelez. Az az igazság, hogy nyílt oldalakról is be lehet már szerezni bármit.
2013. aug. 11. 18:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Nekem mégis ez erre kellene bejutnom. Valaki olyan rendes akkor privátba elküldeném neki a mail cimemet.... Köszönöm.
2013. aug. 11. 18:55
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
nem értem miért kell torrentezni...egyszer az Ncore-t is befogják tiltatni és akkor sok ezer ember fog sírni mert nem tud letölteni semmit sem :DD Vegyétek meg ,amúgy is az eredeti mindig jobb.
2013. aug. 11. 22:36
 6/15 anonim válasza:
Utolsó, az eredeti egyáltalán nem jobb mindig, amúgy meg a franc se tud miden könyvet, filmet, játékot, zenét megvenni eredetiben. Ha te mégis ilyen vagy, hát akkor nagyon irigyellek
2013. aug. 12. 07:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon okos ember vagy!!! Jobb az eredeti ?? Igen?? Ki is fizeted?? Mivel már egy Crysis 3mért tízezreket kérnek el. Kinek van erre pénze szerinted? És mivel jobb, mint az eredeti? Nem kell netről leszedni a key-t?? Az ilyen kommenteket inkább mellőzd mert csak felidegesítesz vele!
2013. aug. 12. 17:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Kérdező egyébként nagyon drága egy meghívó. :( nem hinném, hogy bárki fog neked küldeni csak úgy. Én küldenék neked, ha lenne annyim. Kb fél éve vagyok tag, mindent onnan töltök, és 233 pontom van. Asszem 1000 vagy 1500 egy meghívó. De asszem karácsonykor 50 vagy 100. Szóval ha kivárod akkor küldök neked egyet :D
2013. aug. 12. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:
utolsó előtti : te nagyon fogyatékos mondjuk azért jobb mindig az eredeti mert szinte az összes játékban vannak prémiumok amit csak úgy érhetsz el ha eredeti játékot veszed meg :DDD meg ne is mondjam mikor órákat/napokat kell várni mire lejön a torrentről egy játék után meg kiderül hogy nem is jó...ja és még neked egy Crisis 3 mióta tízezrekbe kerül??? lehet hogy túl régen néztél árakat,de mostani ára 8-9 ezer körül van PC-re.Az meg közel nem tízezrek.Nézz utána mielőtt oktatsz valakit.
2013. aug. 13. 09:13
 10/15 anonim ***** válasza:
Úristen, de most tényleg azért ugatsz nekem, mert 2 ezer forintot tévedtem?? Attól hogy apu pénzéből te elvagy, az nem azt jelenti, hogy más a 60 ezer forintos fizujának a 10%át játékokra fogja költeni. Igen, én inkább kivárom azt a 4-5 órát míg lejön! Nekem megér 4-5 órát még 1 hetet is 10 ezer forintért!
2013. aug. 13. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!