Üdv. Most költöztem tanyára Kecskeméttől pár kmre de de nincs internetem segítsen valaki!?
vodafonál vettem mobil nettet de az semire nem jó segítsen valaki
normális internethez jutni olvastam egy pár dolgot de igazából a net online játékhoz kéne pld: cod, meg filmekhez wifi környéken van de nem igazán erős a jel és amiket olvastam nett be kötéseket azok nem elég erősek Valaki segítsen
Én is tanyán lakok,nem valami bűnös dolog ez...
Szóval Kérdező!
Nézz utána a földfelszíni vételnek felétek! Én Csongrád megyei vagyok,kisvárostól 7 km-re lakom,nálunk a Semernet a szolgáltató,havi 3 ezer körül fizetünk,de van ettől jobb is,gyorsabb is,de nekünk elég.(csak levelezésre használom meg böngészésre)
Tehát mikrohullámú net lesz szerintem a megoldás.Keresd meg felétek ki szolgáltat(tetőn vagy egy másik oszlopon lesz egy antennád,olyan tányér alakú,kb a miénk 30x40cm)
Végső esetben műholdas net,az a btel-nél a legolcsóbb,de az nem korlátlan és havi 6000 forint.
Én pár hónap alatt megtaláltam és 15 ezer körül kötötték be(nálunk van invitel kábel,de rohadt drága havonta)
minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!