Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Regisztráltam egy német...

Regisztráltam egy német aukciós oldalon. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy német aukciós oldalon regisztráltam (www.ebay.de). Regisztrált már ezen valaki? Ha igen, kérem írja le a tapasztalatait! Németül már nem tudok olyan jól, de nem is ezzel van a gond, hanem ha valamit megvásárolok, akkor hogyan juttassam el a pénzt az illetőnek? Euróban.

Ja, és még nem érkezett meg a regisztrációs kódom, így semmit nem tudok csinálni, nagyon bosszant.

Kb mennyi idő, mire megérkezik a kódom (levélben)?

2009. okt. 26. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az ebay.com-ot.

Egyébként teendő: regisztrálj paypal számlát,amihez kell bankkártya. www.paypal.com

Itt regisztrálsz,találsz neten magyar leírásokat,hogyan kell. Aztán onnan tudsz utalni bárhová bármilyen pénznemben. Automatikusan átváltja az adott devizát forintba és annak megfelelően küld. Egy bizonyos (10-15ft) eltérés van mert annyit lefog elvileg a paypal. Sok sikert!

2009. okt. 26. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséged! :)

De ugye nem fognak regisztrációért pénzt kérni?

Megbízható ez az oldal? Az emberek?

Olyan mint a Vatera? TeszVesz?

2009. okt. 26. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A német ebay /www.ebay.de/ postázási, szállítási költségei sokkal kisebbek mint amerikából postázni valamit, és ezt általában a vevő fizeti!

Ezt is számold az árhoz!

2009. okt. 26. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát a megbízhatóságot az eladó értékeléseiből látod,mindig nézd meg,hogy kitől veszel valamit. Persze 0ás értékelésűtől ne igazán vásárolj.
2009. okt. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!