Ez átverős nCore vagy sem?
Figyelt kérdés
Találtam a neten egy oldalt( [link] itt azt állítják,hogy ha kérünk ,akkor küldenek meghívót.Na én írtam nekik,és jött a válasz,hogy fizessek be 2500 Ft-ot,vagy 10 eurót,ha külföldön vagyok.Befizetném,ha tudnám,hogy ez nem lenyúlás csak.Olvastam sok helyen,hogy a kamu oldalon ugynígy regisztrált,és 2x kellett elküldeni a pénzt,mert elsőre nem ment át,stb.Volt,ahol 10-12000 ft-tal húzták le az embert.Szerintetek fizessek?2013. aug. 7. 12:48
2/4 anonim válasza:
Az ncore, nem árul, nem osztogat meghívókat, se pénzért, se semmiért. Csak és kizárólag úgy lehet bekerülni, hogyha valami barát, ismerős meghív téged.
4/4 P.O.C. válasza:
Mind átverés, ahol pénzért árulnak ilyet. Akinél ki derül hogy árusítja meghívóit, azonnal kitiltják.
Az a baj, hogy ilyen meghívó árusítások ellen keveset tesz az nCore vezetősége, sőt csak olajat önt a tűzre azzal, hogy a a "felhasználó" és "tag" rangúak se küldhetnek meghívót, ha csak nem tejelnek emelt díjas SMS vagy Pay Pal formában. Én mivel elvből nem fizetek ilyenekért, még közeli hozzátartozómnak se tudok meghívót küldeni, nem hogy az ismerőseimnek. Magyarul sokkal nehezebb meghívóhoz jutni, ami jobban kedvez az átverős oldalaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!