Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore nem elérhető?

NCore nem elérhető?

Figyelt kérdés
bolond haverom bement a rendörségre mert tudjuk hol a szeroik.. akkor most leoffolták öket? xDD még a zsandárok nem tájékoztattak

2013. aug. 3. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Elérhető. Ha jól tudom nem is itthon vannak a szerverei.
2013. aug. 3. 13:04
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

A szeróik valahol külföldön vannak, így ha még ez hír igaz is (amit kétlek) magyar rendőrséggel szart se fog érni.

Másrészről nem értem, minek kell nekik ártani? Irigységből? Vagy olyan vastag a haverod, hogy minden zenét, filmet a boltban vesz és példát akar statuálni? A torrentet nem lehet megállítani, egyik oldal lép a másik helyére, még ha nem is olyan minőségűek, mint az ncore.

Másrészről sok zsernyák ismerősöm van, mind torrentezik mint az állat, ha valamit meg akar szerezni.

Amúgy az előbb néztem, tökéletesen működik az nCore.

2013. aug. 3. 13:11
 3/3 anonim válasza:
foglalkoznak is azok vele szerinted...:) működik, nagyon is jól, és működni is fog. a haverod meg egy **sz.
2013. aug. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!