Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megoldani ezt a...

Hogyan tudom megoldani ezt a google fiókommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van egy google fiókom, ugyebár bloggal, youtubeval, gmaillel stb összekapcsolva, ezt használom x éve. Néhány napja bejelentkeztem egy irodában a gmailemre, hogy megnézzem az üzeneteimet. Nem mentettem el a jelszavam az internetes felületen (ugyebár fent felugrik egy ablak mindig, hogy jelszó mentése? igen meeg ezen a webhelyen soha stb) Azt jelöltem, hogy nem, mégis mentődött és hiába jelentkezek ki, simán bejelentkezhet oda immár bárki. Ezt hogy oldhatnám meg, hogy ne így legyen és ne legyenek benne abban a számítógépben az adataim? A másik probléma, hogy ugyebár ezzel együtt az én könyvjelző eszköztáram jelenik meg ott is nyilván a már ott meglevő oldalak mellett, ami egy önkormányzati irodában gáz. Töröltem itthonról a mentett oldalakat. Azóta az önkormányzatosok az ő oldalaikat visszaállították, így itthon nekem is az jelenik meg. Ez így borzasztó.

2013. aug. 4. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Amennyiben jól veszem ki, Chrome böngészőről beszélsz.

Az irodai gépeden, (legyen az bármilyen böngésző) a böngészési adatokat kell törölnöd.Ez után már nem lesz a gépben az emeil, és a jelszó. Chrome-nál így néz ki:

[link]

Továbbá, az irodai gépeden valószínűsítem, hogy nem a Google fiókba, hanem a Chrome fiókba jelentkeztél be, és ezért tette láthatóvá ott is az otthoni könyvjelzőket. Megoldás: a jelzett részen jelentkezz ki a Chrome-ból, és megoldódik a probléma. [link]

2013. aug. 4. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
A másodikhoz annyit fűznék hozzá, hogy az arra vonatkozó dolgot, a Beállítások, --és a "Speciális beállítások" alatt találod.
2013. aug. 4. 08:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm. Megmentő vagy :D
2013. aug. 4. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!