Morzsa kérdése:
Mostanában nem tudok igazolványképet feltölteni Myvip-re. Valaki esetleg megtudná mondani, hogy mi az oka?
Figyelt kérdés
Pár hete nem tudok feltölteni igazolványképet.Más képet az albumba viszont igen.A kép mérete is megfelelő,és emiatt nem értem,hogy miért sikertelen a feltöltés.2013. aug. 3. 10:06
1/3 anonim válasza:
a myvip az már csak félig működik. drága rokonomék az üzemeltetők. egyrészt ugye már elég lejárt az oldal ideje, másrészt a cégük is már csődeljárás alatt van, emellett rendőrségi ügyük is van, szóval az a csoda, hogy még elérhető az oldal, de szerintem hamarosan teljesen megszűnik. azt konkrétan nem tudom, hogy saját szerverekről fut, vagy csak egy jó hosszú bérleti szerződésük van valamelyik szolgáltatóval. szerintem utóbbi.
2/3 anonim válasza:
Myvipet felejtsd el....tudhatod már,hogy facebook a menő a népnek..
3/3 A kérdező kommentje:
1-es válaszadó! Köszönöm a részletes információt!
2-es válaszadó! Tudom,hogy a face a menő,de azért van még Myvipem,mert van olyan ismerősöm,akinek nincs facebookja,mert nem szereti.
Ezek szerint lehet csak idő kérdése,és megszűnik véglegesen.
2013. aug. 3. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!