D-Link ruter bejelentkezés hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy D-Link 524-es ruterem és az a gondom, hogy be írom az ip címér 192.168.0.1 és bejön a bejelentkező ablak és beírom felhasználónak hogy admin meg jelszónak is de nem enged be meg beírom csak simán felhasználónak azt hogy admin jelszónak semmit és így sem enged be mivel lehetne még próbálkozni2013. aug. 1. 15:43
1/4 anonim válasza:
RTFM! Azaz: nyisd ki a kézikönyvet, amit kaptál hozzá, nem unalomból írják. Ha nincs meg, a gyártó oldalán megtalálod. Pontosan az ilyen kezdő kérdésekre lehet benne választ kapni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nézegetném én ha meglenne de sajna nincs a gyártó oldalával meg már próbálkoztam
2013. aug. 1. 16:43
3/4 anonim válasza:
Első találat a kézikönyv és ráadásul a magyar.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt a könyvet már én is átnyálaztam és még mindig nem működik
2013. aug. 1. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!