Ravo wifi routerem van és nem nagyon értem hogyan kell telepiteni, nincs meg hozzá a leirásom sem. Aki csinált már ilyet, tudna segiteni?
Figyelt kérdés
kicsit fura mert a routeren csak 1 lan port van,nem tudom ez szokásos-e2009. okt. 24. 13:36
1/4 anonim válasza:
Általában első lépésnek az is elég ha a routert bedugod a konnektorba (220).A laptopodnak már látnia kell,új vezeték nélküliként.
2/4 A kérdező kommentje:
na most akadt egy kis gond ugyanis nincsen hely a gépen a 2 netkábelt bedugni (ott van a kis jel a gépház hátulján de csatlakozó nincs csak egy lyuk ) ilyenkor mit kell csinálni?!
2009. okt. 24. 16:42
3/4 anonim válasza:
Nem is kell kettő,sőt ha wifis a router akkor a gépbe egy net kábelt sem kell bedugni.
Itt egy kis rajz,hátha segít.
4/4 A kérdező kommentje:
mint kiderült nem routerem van hanem wifim mivel nem tudom megosztani több gép között a netet,ez csak a vezetékeset sugározza ki
2009. okt. 24. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!