Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet azzal tenni aki a...

Mit lehet azzal tenni aki a facebookon profilokat másol és másnak adja ki magát?

Figyelt kérdés

Van egy srác/féreg (később döntsétek el ti mi illik jobban rá) és azzal szórakozik, hogy idegen embereknek csinál még egy profilt és felveszi az ismerőseit (az ismeretlen ember nevével).

Ez több okból gáz:

1, a lányoknak faszos képeket küld, és szerelmet vall, ami a lemásolt illetőnek elég gáz, s nagyon kevésnek van esze hogy az eredeti profil után érdeklődjön

2, ha valakit a munkáltató cég facebookon leellenőriz és a kamu profilt látja meg akkor már esélytelen, hogy bármi jó kisüljön belőle

A megtalált kamu profilokat folyamatosan jelentjük és panasz levelet is írtam a facebooknak, csak lehet nem jó helyre küldtem (Feedback-et találtam csak meg). Rendőrségen is gondolkodtunk, de szerintem nem lenne semmi haszna.

A kérdés: Mit lehet ilyenkor tenni?

2013. júl. 31. 01:11
 1/2 anonim válasza:
A Facebook-nak kell jelenteni, de mivel ezt mar megtetted, ezert csak varni tudsz. A rendorsegen valoszinu kinevetnenek. Probald zaklatni a Facebook-ot, jelentsd a kamuprofilt sokszor, szolj ismeroseidnek hogy jelentsek ok is. Ha tobben jelentik akkor nagyobb az eselye hogy letorlik.
2013. júl. 31. 02:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Gyakran törlik, de sokat csinál velem együtt 5 emberről tudok aki kamuprofilt kapott
2013. júl. 31. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!