Vannak a facebook-on népszerűtlen emberek?
Olyanok, akiknek soha nem írnak kommentet, nem lájkolnak, nem írnak üzenetet, sem chat-elni nem chat-elnek vele. Mert én már találtam egyet.
Akkor ezek szerint nem csak én vagyok ebben a cipőben.
Egyébként, aki a facebook-on le*arja az embert, az a való életben is ugyanezt teszi.
Tehát az internet tükrözi a való életet.
Ez hülyeség.
A barátommal 5 éve vagyunk együtt, de z FB-én még csak az ismerőseim között sincs fent. Soha nem lájkoltam, nem szóltam hozzá, és ő sem.
Ha netán nem tudunk találkozni, akkor este többször is telefonon szoktunk beszélni, napközben megy pár levél, és Skype.
Ku*rva nehéz úgy dolgozni hatékonyan, hogy közben meg van nyitva az FB, és boldog-boldogtalan írogat.
3 éve fenn vagyok a fa**búkon, soha egyetlen egyszer se lájkoltam nem szóltom hozzá semmihez nem küldtem üzenetet nem osztottam meg semmit. nincs fenn egy darab képem se, se semmi egyéb.
van vagy 5 ismerősöm, azt se tudom mikor léptem be utoljára.
tán vmikor 2013 nyarán.
de ettől nem érzem magam népszerűtlennek.
Olyanok, akiknek soha nem írnak kommentet, nem lájkolnak, nem írnak üzenetet,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!