Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vannak a facebook-on népszerűt...

Vannak a facebook-on népszerűtlen emberek?

Figyelt kérdés

Olyanok, akiknek soha nem írnak kommentet, nem lájkolnak, nem írnak üzenetet, sem chat-elni nem chat-elnek vele. Mert én már találtam egyet.

Akkor ezek szerint nem csak én vagyok ebben a cipőben.

Egyébként, aki a facebook-on le*arja az embert, az a való életben is ugyanezt teszi.

Tehát az internet tükrözi a való életet.

2013. júl. 30. 02:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

A barátommal 5 éve vagyunk együtt, de z FB-én még csak az ismerőseim között sincs fent. Soha nem lájkoltam, nem szóltam hozzá, és ő sem.

Ha netán nem tudunk találkozni, akkor este többször is telefonon szoktunk beszélni, napközben megy pár levél, és Skype.

Ku*rva nehéz úgy dolgozni hatékonyan, hogy közben meg van nyitva az FB, és boldog-boldogtalan írogat.

2013. júl. 30. 04:43
 2/4 anonim válasza:
Kb. 3 népszerűtlen ismerősöm van facebookon (a profilképeiken 1 lájk vagy komment sincs). Közülük az egyiknek a valós életben vannak normális kapcsolatai és élete. Ismerek olyan embert is akinek ugyan vannak facebook"barátai", de igazi nincs. Ha a valós életben vannak barátaid és szocializálódsz, akkor ne érdekeljen hogy kapsz-e lájkokat vagy kommenteket facebookon, szerintem ez csak az ember önérzetének számít valamennyit, ha ilyen fajta.
2013. aug. 2. 23:50
 3/4 anonim válasza:
ÉN Facebookon is népszerűtlen vagyok és a valós életben is. Van kettő igaz barátom és párdarab ismerősöm az iskolából de velük nemigazán jövök ki. 17/F
2013. okt. 1. 17:44
 4/4 anonim válasza:

3 éve fenn vagyok a fa**búkon, soha egyetlen egyszer se lájkoltam nem szóltom hozzá semmihez nem küldtem üzenetet nem osztottam meg semmit. nincs fenn egy darab képem se, se semmi egyéb.

van vagy 5 ismerősöm, azt se tudom mikor léptem be utoljára.

tán vmikor 2013 nyarán.

de ettől nem érzem magam népszerűtlennek.

Olyanok, akiknek soha nem írnak kommentet, nem lájkolnak, nem írnak üzenetet,

2014. febr. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!