Facbook chatbox mi alapján dobja ki az ismerősök neveit a legelsők között?
Az, hogy hány darab van felül, te állítod be a csúszkán (asztali gépen legalábbis így van).
Felül elsősorban azok vannak, akiket a Közeli ismerős listába tettél (régebben Barátok).
A többiek egy bonyolult és nem publikus algoritmus alapján kerülnek be. Nyilván először azok, akik fenn vannak a chat-en.
Nekem sincsenek közeli ismerőseim (barátok) beállítva. Így kizárt,hogy ez alapján listázzon. Vagyis nálunk,akiknél nincs ilyen beállítva, nem listázhat így!!
Tehát, nálam kidob olyanokat, akikkel nem is kontaktállok már,sőt nem is nézem és kizárt,h ő nézne engem.
Viszont azt megfigyeltem,hogy azokat felülre rakja,akikkel sokat beszélek vagy beszéltem régebben vagy néha megnézem a dolgait Facén. Az viszont kérdéses részemről is,h nekik én is felül vagyok-e. Nem tudom segítettem-e vmit, nekem sincs sajna sok ötletem, csak tippelgetni tudok és ezt a lehetőséget felvetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!