Milyen Wifi-re van szükségem hogy a házban tudjam fogni? Bővebben lent
Szóval, van jelenleg egy olyan internetem, a KábelTV vel van, szóval ugyanolyan kábel megy a modembe mint a televizióba ameilyen jár
A modemből megy a hálozati kábel a PC-be, eddig okés
de vettem egy laptop-ot és szeretném használni a netet azon is, anélkül hogy a kábelt kellene csere berélni.
Nem nagyon értem ezt a részét mitől függ hogy milyen veszek és mi alapján kell vegyem
Válaszotok előre is köszi
Egy sima "n" -s elméleti 300 mbit/s szabvány megfelelő lenne neked.
A lényeg, hogy a modemből a wifi routerbe megy egy kábel.
Aztán a wifi routerből egy kábel a pc-be (ha nincsa gépbe wifi egység!!) a laptop-ról pedig wifin, vezeték nélkül kapcsolódsz a wifi routerhez vagy ha szeretnél akkor kábellel.
Nekem pontosan ugyanez van, nincs rá panaszom:
Na csá ismét, megvettem az RT-N10 (N150) es Router-t, fel is telepitettem sikerült csatlakoznom UTP vel, de wifivel nem, nem fogadja el a kódot amit a telepitéskor beirtam ,pedig biztosra tudom mi volt az, és semmi
nem tudok belépni az admin felületre sem, ha a Router IP jével próbálkozom, segítseket mitévő legyek, nem lehet ismétvissza állitani és előlről telepíteni?
Elvileg kellene rajta lennie egy reset gombnak ami le nullázza teljesen. De, ha nincs is, ha UTP-vel tudsz csatlakozni, abban az esetben keress egy reset menüt.
Javaslom még a routerhez neten keresgélni tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!