Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen Wifi-re van szükségem...

Milyen Wifi-re van szükségem hogy a házban tudjam fogni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval, van jelenleg egy olyan internetem, a KábelTV vel van, szóval ugyanolyan kábel megy a modembe mint a televizióba ameilyen jár

A modemből megy a hálozati kábel a PC-be, eddig okés

de vettem egy laptop-ot és szeretném használni a netet azon is, anélkül hogy a kábelt kellene csere berélni.

Nem nagyon értem ezt a részét mitől függ hogy milyen veszek és mi alapján kell vegyem

Válaszotok előre is köszi

2013. júl. 29. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy sima "n" -s elméleti 300 mbit/s szabvány megfelelő lenne neked.

A lényeg, hogy a modemből a wifi routerbe megy egy kábel.

Aztán a wifi routerből egy kábel a pc-be (ha nincsa gépbe wifi egység!!) a laptop-ról pedig wifin, vezeték nélkül kapcsolódsz a wifi routerhez vagy ha szeretnél akkor kábellel.

[link]

2013. júl. 29. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy TP link router megfelelő, olcsó és nagy a ható távja. Úgy működik a dolog, hogy fogod a PC-be dugott netkábelt, rádugod a routerre, beállítod a configot és utána lesz wi-fid amit a laptopod már képes fogni. De ahhoz, hogy a PC-n is lehessen wi-fit használni venned kell egy wi-fi anetennát hozzá ami lehet PCI-Expresses beépíthető, de erősen javaslom a népszerű USB-s kivitelezést, ott csak annyit kell tenned, hogy bedugod, telepíted és már ott a wi-fi.
2013. júl. 29. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem pontosan ugyanez van, nincs rá panaszom:

[link]

2013. júl. 29. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, ment a zöld pacsi mindenkinek :)
2013. aug. 2. 06:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Na csá ismét, megvettem az RT-N10 (N150) es Router-t, fel is telepitettem sikerült csatlakoznom UTP vel, de wifivel nem, nem fogadja el a kódot amit a telepitéskor beirtam ,pedig biztosra tudom mi volt az, és semmi

nem tudok belépni az admin felületre sem, ha a Router IP jével próbálkozom, segítseket mitévő legyek, nem lehet ismétvissza állitani és előlről telepíteni?

2013. aug. 5. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Elvileg kellene rajta lennie egy reset gombnak ami le nullázza teljesen. De, ha nincs is, ha UTP-vel tudsz csatlakozni, abban az esetben keress egy reset menüt.

Javaslom még a routerhez neten keresgélni tanácsokat.

2013. aug. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!