Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a Mixi DJ Delta search?

Mi az a Mixi DJ Delta search?

Figyelt kérdés

2013. júl. 28. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy toolbar ami, vírusokat és reklámokat irányít és tölt le a gépedre, úgy hogy neked fogalmad sincs róla hogy ezt csinálja. Töröld.
2013. júl. 28. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom kitörölni!
2013. júl. 28. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Mit használsz firefoxt vagy google chromeot?
2013. júl. 28. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Chromeot.Letöltöttem egy programot,amit már kitöröltem.Eltávolítottam a vezérlőpultban a programok telepítése,törlésénél a Mixi DJ-t.A Chrome-ból kitörlődött,de az Internet Explore-ből nem
2013. júl. 28. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor töröld ki az internet explorert, úgyse kell az egy gépre sem. ;)
2013. júl. 28. 17:05
 6/7 A kérdező kommentje:
És az igaz,hogy ez egy kémprogram?Ez mit jelent?Ha beírok rajta valamit,azt valaki látja?
2013. júl. 29. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem. Az olyan dolgokat látja hogy, pl.: ki próbálod törölni a fájlt, és ilyenkor a nagyobb vírusok nem engedélyezik, stb....

Ha kitörölted a kémprogram de aktív, így már nem jelent számodra fenyegetést! :)

2013. júl. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!