Vaterán licitáltam, nyertem de nem tudok fizetni. Le lehet mondani?
Figyelt kérdés
GOndolom egy negatív értékelést kapok.2009. okt. 22. 22:02
2/3 anonim válasza:
Szerintem két megoldás létezik. Vagy kulturáltan jelzed az eladó felé, hogy sajnos elszámoltad magad, nem tudsz fizetni. Ekkor valószínű kapsz egy semleges értékelést azzal, hogy korrekt voltál mert jelezted, ugyanakkor fizetni nem tudtál. A másik, szerintem sokkal jobb megoldás, hogy a licit végén (ha te nyered) megbeszéled vele, hogy egy kicsit várjon, mert most nem tudod kifizetni, de később természetesen igényt tartanál rá. Hidd el, hogy ha kulturált, akkor simán rábólint.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok: negatívot általában csak akkor adnak, ha szemét vagy és szarsz az egészre, nem válaszolsz, nem reagálsz, egyszóval elsimliskeded az egészet és hagyod az eladót főni a saját levében. Ekkor jogos a negatív, de szerintem a te eseted az messzi van ettől. A lényeg, hogy közöld értelmesen és őszintén, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!