Van valami módszer arra, hogy interneten keresztül bele tudjak lépni egy másik gépbe, mondjuk ftp-n keresztül?
Figyelt kérdés
Ne értsétek férre nem kémkedés miatt kell hanem egy haverral akarok cserélgetni cuccokat olyan progi is jó lenne amit fel kell rakni mind a 2 gépre vagy vmi hasonló.2007. szept. 25. 23:34
1/3 anonim válasza:
Találtam egy FTP szerver programot. Ezt az egyik gépre kell feltelepíteni, a másik gépen elég egy bármilyen FTP kliens, amivel fel és le is lehet tölteni a szerverről.
3/3 anonim válasza:
Húú. Lehethogy elkéstem egy kicsit, de azért megírom, hátha valaki megy vele valamire...
Nekem olyan programom van, amit msnen keresztül kaptam. Csak simán be kell ütni egy kódot és egy jelszót, és már irányíthatod is a másik gépét.:) Persze ő látja, hogy mit csinálsz a gépén, és bármikor ki is léphet, és megszüntetheti a kapcsolatot. Nem tudom, honnan lehet letölteni, mert nekem úgy küldték msn-en, de a neve: TeamViewer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!