Letöltöttem a VLC lejátszót, s azóta a Chrome nem működik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tölt be egy oldalt se, a fülek nevei marad a "névtelen". Még az "új lap" funkciót se, csak kék színű a lap, mint ez itt. Az előzményeket se nyitnya meg.
Azóta már eltávolítottam a programok közül a vlc-t, de még mindig használhatatlana Chrome.
Mit tegyek?
2013. júl. 25. 15:34
1/7 anonim válasza:
Mivel nem túl valószínű, hogy a VLC okozta a hibát.
Más böngésző működik?
2/7 A kérdező kommentje:
Amint látod, igen. :)
Firefox és Explorer rendben megy. egyedül a Chrome ment tönkre, ami nekem meg kéne.
2013. júl. 25. 15:46
3/7 anonim válasza:
Nézz bele a beállításaiba.
Bővítmények között nincs-e valami csúnyaság pl.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok, nem hozza be. Csak kék az egész oldal.
2013. júl. 25. 15:55
5/7 anonim válasza:
Akkor próbáld meg eltávolítani és vissza, habár ez nem nagyon szokott működni...
Ha ez sem segít, akkor telepíts Chromiumot.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy nekem kellenek az elmentett oldalak.
2013. júl. 25. 16:23
7/7 A kérdező kommentje:
Na jó. Most csináltam egy rendszer-visszaállítást. A Chrome újból működik, de az Explorerben megnyitott lapok elvesztek. Pedig azokat már napokkal ezelőtt nyitottam meg. És úgy is állítottam be, hogy azok nyíljanak meg, ha legközelebb elindítom. Hát ez kész.... :D
2013. júl. 25. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!