Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Új mega (upload)?

Új mega (upload)?

Figyelt kérdés
Nos tudni kell hogy nem torrentról töltök hanem az új mega oldalról (megaupload 2 ) ha úgy tetszik a letöltési sebességem 10Mb/s szóval nem 10MB (MEGABÁJT) hanem 10MEGABIT azaz ha van 10 megabites netem akkor 1megabájtal töltök. Amikor elkezdek tölteni valamit a megáról 1,1Mb/s végig megy a kis fehér csík utána meg kérdi hogy mentem a filmet. Rá megyek hogy igen és megint elkezdi tölteni a filmet de nem 1,1Mb (1megabájtal) hanem 8-12,5 Megabájtal ami ugye 80-120 megabitnek felel meg Ez hogy lehetséges ha nekem csak 10Mb-es netem van?

2013. júl. 21. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Sehogyan.

Hol vannak ilyen letöltési linkek?

2013. júl. 21. 09:49
 2/5 A kérdező kommentje:
De mondom. pld írd be h filmespolc azon az oldalon minden filmhez van mega link. rá kattolsz el fogadod a szerződési feltételeket és rá nyomsz h letöltés (MAGYAR nyelv van az oldalon a megán.) és meglátod. 4gb-s filmet töltöttem le 2 perc alatt és lásd be az 1MB os nettel lehetetlen. De ha nem értenéd először végig megy a saját sebességemmel 1MB/s aztán kérdi meg h mentem e és akkor tölt ilyen gyorsan majd meglátod ha mindent jól csinálsz... és nem az a krdés h lehet e vagy hogy nem hanem az hogy miért. ty
2013. júl. 21. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem azért, mert csak áthelyezed. tehát először letölti egy ideiglenes helyre, majd miután megkérdezi, hogy hova mented, akkor oda áthelyezi, amit már a winyód csinál, és úgy már egészen átlagos ez a 8-12 MB/s-es sebesség. mondjuk én eleve bővítményt feltettem, így miután letöltötte, már ott is van a megadott helyen.
2013. júl. 21. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi ez a bővítmény? Nem találok ott ilyet.
2013. júl. 22. 09:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem áthelyezem hanem a google chrome letöltés izéjába tölti annyival és megnéztem nem áthelyezi..
2013. júl. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!