20 mbps letöltési sebességre vagyok előfizetve Thome-nál, de speedtest. Net szerint csak 13 mega a letöltés. Mitől van ez? Tudok valami tenni? Köszönöm
Fehersrac nem tudom mi a f*szról beszél, egyrészt én ezen a speedtest képen 13.75 Mbit/s-t látok, másrészt a speedtest megabit per secundumban (Mbit/s) mér, nem pedig megabyte per secundum-ban (MByte/s). Szóval a kérdező valóban 13megaBIT-et kap, 20 helyett.
> 20 mbps letöltési sebességre vagyok előfizetve Thome-nál
Tévedés. A 20Mbit/s a KÍNÁLT sávszélesség. Te nem a kínált sávszélességre vagy előfizetve, hanem a GARANTÁLT sávszélességre. A 20Mbit/s csomag garantált sávszélessége mind Optinet, mind Kábelnet, mind DSL esetén 10/0.5 Mbit/s.
Tehát a garantált sávszélesség, amit a szerződés szerint meg kell hogy kapj, bőven megvan.
Obsidian és fehérsrac tényleg hülye a témához XD
Ahogy látom adsl interneted van és a helyi központ automata rendszere leszabályozta az sávszélességed, mert gyakran megszakadt a kapcsolat, de szerintem csak naponta ki-be húzogattad a modem-ed ami nagy hülyeség volt... Ezt csak úgy tudod megcsinálni, ha felhívod a thome-ot és küldenek ki egy szakembert aki megcsinálja, ha csak telefonon intézik és távolról csinálják nem lesz semmi javulás! Ha tévedek, akkor meg túl messze vagy a központtól(általában posta körül vannak) 4-5 km-re lehetsz tőle, de akkor általában nem engednek 20as csomagot rendelni.
"Obsidian és fehérsrac tényleg hülye a témához"
Nem hülye csak 10 óra munka után este már fáradt.
Jogos, az valóban 13 megabit/sec, ezért még nem kell hülyézni, mert azt csak a hülyék szoktak...
A 20-ra vagy előfizetve akkor azt nézd meg, hogy mennyi a GARANTÁLT sebességed, mert az biztos, hogy nem 20, hanem jóval kevesebb, mondjuk 10 vagy 4 és akkor a 13 magebit több, mint elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!