Youtubeon mért különböző a felbontás beállítás két gép között?
Figyelt kérdés
ezt nehéz elmagyarázni de a laptopomon ilyen egyszerű mint mindenkinek szerintem de a másik gépemen amiben van videó kártya stb. abban rákattolok a kis fogaskerékre és teljesen más jön be egy kis ablak amibe ugyan úgy kivehetem a kommenteket és ott van hogy minőség és a lejátszó méretét is ott változtathatom de ez nekem nem jön be ezt lehet állítani alapértelmezettre? mért csinálja ezt ezen a gépen a youtube?2013. júl. 20. 17:14
1/2 soccerway válasza:
Be vagy-e jelentkezve a fókba? Az is okozhatja hogy nem egyforma a kettő.
2/2 A kérdező kommentje:
mind a kettő gépen be vagyok jelentkezve ugyan abba a fiókba és nincs változás. azon gondolkodtam még hogy a nagy gépen tv-n vagyok hdmi-vel lehetséges hogy az majd kipróbálom monitorral.
2013. júl. 20. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!