Mozillát használók! Ezt h lehet visszaállítani? Vagy miért tűnt el?
Figyelt kérdés
Mozillát használok és az oldalak bezárása előtt mindig "megkérdezte" h elmentse vagy ne? (tehát ha az igenre mentem akkor amikor legközelebb megnyitottam akkor azokat az oldalakat adta ki ahol akkor voltam mielőtt bezártam) de mostanában nem kérdezte meg 1X sem pedig nagyon jó lenne.2009. okt. 20. 21:24
1/6 anonim válasza:
Nem pipáltad be véletlenül a "Ne jelenjen meg többet ez a kérdés" kis kockáját? Visszaállításról sajnos nem tudok nyilatkozni, de ez okozhatja, hogy nem kérdezi meg.
2/6 A kérdező kommentje:
az lehetséges :S :(
2009. okt. 20. 21:35
3/6 anonim válasza:
eszközök-személyes adatok törlése- cookie-k, ill. jelszók törlése; ezután meg fogja kérdezni, de vigyázz, mert törlődik az összes tárolt jelszó is
4/6 anonim válasza:
És az hogy:
Eszközök >> Beállítások >> Lapok >> Figyelmeztetés több lap bezárása előtt
Ezt bepipálod és elvileg onnantól kérdezni fogja.
5/6 A kérdező kommentje:
utolsónak: köszi így jobb de még mindig nem kérdezi azt meg h elmentse e :(
2009. okt. 21. 15:50
6/6 A kérdező kommentje:
mégis elmentette :D oké, köszi a segítséget :)
2009. okt. 21. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!