Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows xp-t használok. Idáig...

Windows xp-t használok. Idáig ha fényképezőről letöltöttem gépre a képeket és szerettem volna elforgatni őket akkor sikerült. Nem tudom miért, de egyik napról a másikra ez a művelet nem jön össze. Hogyan tudom visszaállítani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 07:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen képnézegetőt használsz, nekem az irfanview vált be. Ha a régidet nem sikerül visszaállítani, esetleg töltsd le ezt, a tulajdonságoknál beállíthatod, hogy milyen kiterjesztésű képeket kezeljen ez a program (View-show toolbars.. - extensions fülben, ha images only-t választasz, akkor csak a képfájlokat fogja kezelni). Ha ezzel nyitod meg a képet, "R" (right) betűvel jobbra forgathatod, "L"-lel (left) balra. CTRL+S -sel pedig elmentheted a beállított pozícióban.
2009. máj. 2. 08:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Vidd az egeret a kép filére, jobb egérgombot addig tartsd lenyomva amíg egy lista elő nem jön, válaszd a TÁRSÍTÁS- program választása- Windows kép és faxmegjelenítő. Alul a négyzetbe tegyél pipát,okézd le, így minden kép ebben a formátumban jelenik meg.Ezek után lehet forgatni a képeket.

1 informatikus

2009. máj. 2. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!