A youtube-ra bármit fel lehet tenni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy sok videoklip, film, tévés bejátszások vannak fenn, ezeket bárki felrakhatja? Eddig úgy tudtam, ilyesmit nem lehet feltölteni, a szerzői jogdíj miatt. Sőt, ha saját videót készítek, de közben egy ismert zenekar száma szól, azt sem lehet. Vagy ilyenkor valahova nekem kell fizetni szerzői jogdíjat?2013. júl. 18. 11:14
1/3 anonim válasza:
Borzalmas menyniségű adat kerül fel a youtube-ra, és a szűrő nem kap el rögtön mindent, de idővel ezek többségét el fogják majd (kivéve persze a hivatalos oldalakat). Arról nem is beszélve h a youtube alapból nem töröl addig amíg erre szerzői jogi felszólítást nem kap, és az algoritmushoz csak azután adja hozzá a kifogásolt dolgot - tehát ha te írsz egy dalt, majd más felrakja azt nem fogja tiltani addig amíg nem háborogsz a youtube -nál h a te dalodra is terjedjen ki a szűrő.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod! tehát én is feltehetnék akármilyen videoklipet, csak amikor kiszűrik, ill. valaki jelent, akkor leveszik, ha jól értem? csatornám nem szüntetik meg emiatt? láttam olyanokat, ahol több milliós a nézettség egy-egy ismert klipnél...
2013. júl. 18. 12:13
3/3 anonim válasza:
nem egészen, ha olyan dolgot töltesz fel ami már szerepel a youtube szűrőjében akkor kiszűrik. sajnos azt nem tudom, hogy mik a következményei, nekem egy ilyennél fordult elő akkor csak levették a hangsávot a videóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!