Az mitől van hogyha nézek bármit is a youtube-on állandóan akadozik a videó ha a legkisebb felbontásra állítom a videót akkor is, teszem aszt 240-esre?
de ha a gépen cd-ről, vagy simán nézek filmet vagy videót, akkor meg semmi akadás szaggatás (gondolom akkor nem a videó kártya)
letöltöttem hozzá újra a flash player-t de így is szaggat,
ADSL-net 5 MB/s (megnéztem a sebességmérőn és annyi)
szóval még azt sem lehetne mondani hogy rossz a kapcsolat...
valaki tud esetleg valami tanácsot adni ?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
most pontosan mire gondolsz?
a hardver alatt ?
a program ami viszi a videó kártyát?
Főleg a proci viszi a YouTube-s videót, meg némi videókártya ha esetleg fullHD-ban nyomod.
Am. egyik haverom is így járt egyszer. Kitakarítottam a gépét, mert minden tiszta por volt, és utána olyan tisztán mentek a vidik, mintha kicseréltük volna a gépet.
Esetleg még segíthet a Win újratelepítése is.
lehet hogy ki kéne kicsit takarítani... bár a video kártyát már délelőtt megpucoltam ez végett de semmi..
sima 2.4 Ghz-es intel 512 ram pentim 4-es gép
meg ilyen a videó kártya
Üdv sajnos a kártya gyenge ez egy agp mx 440 64mb os kártya
cseréld le !! egy ati 9800 pro ra
kb 10 000 Ft
már megoldódott, Mozilla firefox volt fent, lecseréltem crhomra, most meg már 480-as ban is akadás mentesen viszi a videót
mondjuk mindenre gondoltam de erre nem...
kösz ZSOLTI ..87 !
ment a zöld kéz mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!