Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van torrent nincs internet?

Van torrent nincs internet?

Figyelt kérdés
Miért van, hogy ha elindítom a U torrentet, akkor, bár az ikon azt jelzi lent, hogy van net, mégsem jön be semmilyen oldal a gép újraindításáig? A torrentek sem töltődnek, tehát nem az terheli le a netet. Lehet a szolgáltató tiltása? Invitel
2009. okt. 20. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát az lehet. Nálam is ezt csinálja. A torrenteknek amúgy idő kell még betöltődnek. És azután elindulnak. De ha megy az utorrent akkoris ha nem is tölt semmit akkoris kegyetlen lassúak az oldalak.
2009. okt. 20. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg egy másik klienssel is, mondjuk Azureussal.

Ha azzal is ugyanaz a jelenség, akkor szolgáltató valszeg.

Ha azzal megjavul, akkor utorrent a qkába.

2009. okt. 20. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Hopp! Második vagyok.

A jelenség inkább arra utal, hogy a utorrentben (mikrotorrent) nem korlátozod a le/feltöltési sebességet és valszeg nagy sebességgel jönnek az adatok (sok a seeder).

Ez lefogja a teljes sávszélességedet, azért kecmeregnek lassan az oldalak.

Vegyél vissza a utorrentben a max letöltési (feltöltési) sebességből.

(Nekem 1.5 megás a netem, de ha böngészőt is használni akarom, amikor torrentezek, akkor korlátozom 80 kilora a letöltést)

2009. okt. 20. 13:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Nem hiszem hogy a sávszélességet foglalja le a torrent, mivel ha elindítom a klienst, nem csak a böngészőkkel nem megy a net, a torrentek sem töltődnek, azok sem amik eddig gond nélkül mentek. Kipróbálok egy másik klienst
2009. okt. 20. 13:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, minden más klienssel működik az internet. Nem tudom mi baja lehet a Mu torrentnek..
2009. okt. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!