T-home internet előfizetésswmmel nem működik a torrent feltöltés. Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani?
Az a helyzet áll fenn, hogy most kötöttük be a T-Home IP-TV&Internet kombót és ehhez adtak egy t-home-os "routert" amire rá van kötve a set top box és a számítógép. Be is izzítottam a torrentet (ugyanazokkal e beállításokkal előtte UPCn tökéletesen ment), a letöltés megy is max sávszélességen, de a feltöltés nem. Próbáltam portot nyitni a routerben, de sajnos az átjáró cím 192.168.1.254 és amikor ezt meg kell adni, a 254 túl sok karakter neki, így nem engedi a port nyitást. Találkozott már ilyennel valaki? Hogyan tudnám beállítani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Akkor nem enged be, a modem-roter Webes beállító felületre?
Próbáltad már több internetes böngészővel is?
Mert mindenképp portot kell nyitni a torrentnek, másképp ez nem fog menni.
A webes felületre beenged, de ott amikor portot akarok nyitni, akkor meg kell adni az alapértelmezett átjáró címét is. Na ott akad ki...
PS a szituról:
Oda nem a routered IP címét kell írni, hanem a számítógéped helyi hálózati IP címét (azét amivel torrentezni akarsz)!
A LAN menün belül lenni kell olyannak, hogy DHCP itt meg lehet nézni, illetve FIX -é tenni az adott címet.
Vagy a Windows pancssori ablakába beírod az ipconfig parancsot, az is megmondja.
Hát sajnos így sem működik, pedig az UPnP port hozzárendelés pipát is kiszedtem...
Pedig akkor azzal kéne próbálkozni. Az UPnP dióhéjban automatikus port forward -ot jelent. Engedélyez az utorrent -en és a routeren is.
Nincs amúgy más szoftveres tűzfal a gépen, amin szintén portot kéne nyitni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!