Wifis nett van a Diginél?
Figyelt kérdés
új internetet akarok kötni és érdekelne hogy a Diginél lehetne e wifis nettet kötni ?2013. júl. 15. 13:11
1/11 anonim válasza:
Általában már olyan modemeket állítanak forgalomba ami routerként is használható és a legtöbbe már bele van építve a wifi adó is. De ha nem olyat adnak, ezt náluk érdeklődd meg, akkor sincs baj, veszel wifis routert mellé összekötöd és ennyi. Nem nagy ügy. 16 éves húgom majdnem jobban tudja mint én, meg sokan tudják már. Kicsit olvass utána és ennyi.
2/11 pinkpancser válasza:
Digiék többnyire kábelen bemennek a lakásba aztán azt csinálsz vele amit akarsz. Ha wifi kell, akkor kell egy router.
3/11 A kérdező kommentje:
és tudnátok jó árba ajánlani ?
2013. júl. 15. 20:27
4/11 A kérdező kommentje:
[link] ezzel működne a Digis nett ? ezen van wifi igaz ? nekem ügy kellene hogy a egyik szobába lenne be kötve és én a másik szobába használnám a wifit Tabon.
2013. júl. 15. 20:36
5/11 pinkpancser válasza:
Ezt a dlinket nem ismerem, de droid és dlink néha nem szeretik egymást. Javasolnám inkább a TP linket. A menüje szerintem használhatóbb, árban jó és az 5 év gar sem hangzik rosszul.
6/11 A kérdező kommentje:
linket adnál ?
2013. júl. 15. 20:55
8/11 pinkpancser válasza:
A legtöbb lakásba ez bőven jó! Ha sok a fal, vagy nagy a kert akkor hasznosabb lehet a 2 antennás.
9/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm ! nem sok mert közvetlen egy vékony fal választ el .
2013. júl. 15. 21:11
10/11 pinkpancser válasza:
Akkor nem lesz vele gondod :)
Ha beállítással kapcsolatban lesz valami problémád akkor szólj! Bár TP linknek elég logikus szokott lenni a menüje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!