Miért fagy ki a netem?
Kb. úgy 2hónapja csinálja ezt a netem, eddig sosem volt ilyen problémám. Ha elindítom a letöltést, alig tölt pár percig, és megszakad a net. Újraindítom ilyenkor, és megint kb 1 percig tölt és megint megszakad. Egy 2GB-os filmet nem tudok letölteni normálisan, mert eddig 10perc alatt lejött, most meg egy hete szedem...
Mitől lehet ez? Haldoklik a routerem?
Hogyan töltesz le? p2p(torrent)?
Milyen szolgáltató? UPC/Digi/Adsl?
Azt tudom, hogy a upc gátlástalanul korlátozza a p2p kapcsolati sebességet, tehát torrentezni elég rossz vele.
Valószínűleg a szolgáltatód érzékeli a magas sávszélesség foglalást, és elkezd korlátozni.
T-home-nál vagyok. Igen, torrentel töltök, nCore-ról szoktam. Eddig semmi baj nem volt, legalább is kb úgy 2 hónappal ezelőttig, amikor ez megjelent.
Én egyébként a routerel gondoltam, hogy haldoklik és nem bírja el ha letöltök.
15 megás netem van, és vezeték nélkül jön a net a gépemre routerről.
Próbálj hd minőségű filmet nézni a neten (pl youtube), és figyeld meg milyen gyorsan bufferel (előtölt) ha megy rendesen a videó, gyorsan is tölti elő az anyagot, akkor nem a neteddel van a gond, hanem a szolgáltató korlátozza a torrent kapcsolatot.
Próbálj sebességet mérni a speedtest.net -en különböző napszakokban. Ez pontosan megmutatja mekkora a sebességed. (de nyilván nem tér ki a különböző protokollokra, mint p2p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!