Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Irtunk a barátommal, egy...

Irtunk a barátommal, egy harmadik személy csak úgy bele irt! Csak én láttam, ő csak miután lefényképeztem neki! Arra gondoltunk, a letöltőmön keresztül-mivelhogy a megosztásomban programok is felkerültek, -betörtek a rendszerembe! Szerintetek?

Figyelt kérdés
A letöltőt kitöröltem azonnal..!
2009. okt. 19. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De most hogyan kell ezt elképzelni? Kinek a nevében írt az a 3. személy? Úgy nézett ki, mintha te írtad volna, vagy mint a barátod, vagy hirtelen megjelent egy harmadik nick?:)
2009. okt. 20. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
(Én egy másik 87%-os válaszoló vagyok.:))
2009. okt. 20. 17:13
 13/19 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy sztem betörtek a rendszerembe,a dc++ letöltőn keresztül,de már úgyis tökmind1,mert újra formatálom úgyis a gépem.De azért köszi
2009. okt. 20. 21:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Végül is már mind1,újra kell raknom a gépem,mivel feltörték szerintem.Azért köszi:D
2009. okt. 20. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Válaszolj légyszi arra, amit kérdeztem! Tényleg érdekel.
2009. okt. 21. 18:53
 16/19 A kérdező kommentje:
:D Bár nemértem mit nemlehet ezen megérteni,de leirom a kedvedért még1szer:BELEIRT EGY HARMADIK SZEMÉLY AZ MSN-EMBE.Csak én láttam.Küldőt nem mutatott,csupán egy mondatot.Ezt fényképeztem le,és küldtem el msn-en a barátomnak akivel irtunk akkor-ugyanis nem hitte el addig.Volt a dc++ letöltőm,ami kéri a mappa megosztást.Nos,ebbe véletlenül programok is kerültek,a többit sejtheted...:(-Amúgy a poén,hogy újra kéne formatálnom a c-meghajtómat,de senki nincs akinek szólhatnék..:( Nah mind1 Szia
2009. okt. 21. 23:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Bocsi,tévedtem egy dologban:küldőként a barátomat mutatta!-Most néztem a képen,amit küldtem neki.De ő semmiképp sem küldhette,mivel egyrészt teljesen más betűformával volt irva,másrészt ugyanabban a pillanatban jelent meg ez a mondat,amikor ő is küldött egyet..nemtom érted e..
2009. okt. 22. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:

"Amúgy a poén,hogy újra kéne formatálnom a c-meghajtómat,de senki nincs akinek szólhatnék.."

Miért kellene szólni bárkinek is??? Nem tilos.

2009. okt. 22. 09:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Csak tájékoztatásul:Nem értek hozzá,erre gondoltam-már bocsika:D
2009. okt. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!