Irtunk a barátommal, egy harmadik személy csak úgy bele irt! Csak én láttam, ő csak miután lefényképeztem neki! Arra gondoltunk, a letöltőmön keresztül-mivelhogy a megosztásomban programok is felkerültek, -betörtek a rendszerembe! Szerintetek?
Figyelt kérdés
A letöltőt kitöröltem azonnal..!2009. okt. 19. 08:35
1/19 anonim válasza:
Csak én nem értem ezt a kérdést? :)
Msn-ről van szó?
2/19 anonim válasza:
Én meg nem tudom elindítani. Itt is nyomtam, ott is húztam és van is benne meg forog is - mégse megy!
Mi lehet a baj? Hogy tudom elindítani? :D
3/19 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, hogy lassabban nyomod,óvatosan húzod,tegyél bele kevesebbet, ha forog akkor mennie kell :D
4/19 anonim válasza:
Nem értitek,rágcsálókat irtottak a barátjával. :D
5/19 anonim válasza:
......és az egeret le is fotózta.......
:)
6/19 anonim válasza:
És az egerek miatt törtek be? :D
7/19 A kérdező kommentje:
1-igen,msn-ről beszéltem,csak nem engedte ideirni
2-nemtom ti miről beszéltek itt-de ha ez segit,nem egeret hanem a más által odairt szöveget fényképeztem le
3-örülnék ha a kérdésemre is kapnék választ
2009. okt. 19. 15:43
8/19 anonim válasza:
"3-örülnék ha a kérdésemre is kapnék választ"
hát szerintem nem fogsz
9/19 A kérdező kommentje:
Te nemtom ki vagy,de szerintem tájékozódj arról hová is irtad ezt,ugyanis ez direkt egy ijen oldal,és bizom abban normális emberek is irnak ide:P
2009. okt. 19. 19:22
10/19 anonim válasza:
Az első vagyok /meg az összes 87%-os/
Szerintem tedd fel még egyszer a kérdést, mert biztos lesz aki tudja a választ.Csak próbálj meg érthetőbben fogalmazni,mert így nem csoda, hogy elvicceltük.
Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!