Készített már valaki a blogjából nyomtatott könyvet?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon, hogy kinyomtatnám a blogomat könyv formátumba, hogy olyan is olvassa, aki nem netezik. Lehet-e blogot szövegszerkesztőbe menteni. Egyenként mentettem eddig le a bejegyzéseket Word-be, van-e ennél egyszerűbb megoldás?2013. júl. 12. 09:16
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom,hogy a Dalok Paulának című könyv először csak egy internetes portálon megjelenő történet volt,de akkora sikere lett,hogy könyv formájában is megjelent. Ez elvileg több kötetes könyv lesz,bár én még csak az első kötetéről szereztem tudomást,azt olvastam. Nem rossz könyv :)
2/3 lálá2000 válasza:
Ha úgy érted, hogy kiadatni, mint könyv akkor csak el kell küldeni egy kiadónak a blogodat és akkor lehet, hogy kiadják. Vagy ha nem akkor lehetséges a magánkiadás.
Egyébként én tudok egy magyar írónőről akinek idén jelent meg a könyve, amit elente csak a blogján osztott meg az olvasókkal. ( [link]
about:blank
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Arra gondoltam, hogy hátha van olyan taktika, amivel a honlapot át lehet szöveges formátumba helyezni. Tudtok ilyenről? A magam kis irományait csak személyes célra adnám ki, illetve a családnak olvasgatni. Lehet maradok a bejegyzések egyenként történő átmásolásánál és majd kinyomtatom valahol.
2013. júl. 14. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!