Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek is csalnak az...

Szerintetek is csalnak az online pokertermek? Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra. És elég sok bannolt ország is van. Így hogy éri meg nekik?

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:

"Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra."

Sok hülye van. Így éri meg nekik. Sok kicsi sokra megy.

+ Reklámok is nyilván vannak az oldalon, ami szintén bevétel.

2013. júl. 9. 23:32
 2/9 A kérdező kommentje:

De mivel van konkurencia,így átmennek oda.Pl..

Nekik az a jó,ha minél többen fizetnek be és minél lassabban bukják a bankrolljukat.Így nem feltűnő és a lehető legtöbb rake-et termelik a kaszinónak.

2013. júl. 10. 11:40
 3/9 anonim válasza:

A pókerteremben nem a ház ellen játszol, hanem más emberek ellen (és emiatt teljesen más az alapjuk, mint egy kaszinónak, ahol a ház ellen játszol). Így pókerben nem a termet, hanem a többi embert kell legyőznöd.

A pókerterem a jutalékokból tartja fel magát. Minden készpénzes játékban, minden leosztásban a potból levesz egy kis százalékot. Versenyeken is be kell fizetni a nevezési díjon felül a jutalékot.

Ha valaki elbukja a lóvéját, akkor szidhatja a pókertermet, vagy a másik játékost. Nagyon kevesen vannak, akik saját magukban keresnék a hibát. Emberi tulajdonság.

A csalásról:

1.) Összejátszás. Több játékos összejátszik különböző módon (pl. párhuzamosan futtatott Skype-on tartják a kapcsolatot). Ám ezt elég gyorsan kiszűrik a termek (algoritmusok alapján kiderül), a csaló játékosokat kitiltják, a pénzüket visszaadják a csalást szenvedett játékosoknak.

2.) Promóciók illetéktelen igénybevétele: régebben volt elterjedt, mert régebben könnyebben lehetett teljesíteni az előírt dolgokat (általában bizonyos számú játék lejátszása), így sokan duplán játszottak, mások neve alatt. Ezt nehéz kiszűrni, de voltak országok, ahol szembeszökő volt, így ezeknek az országnak az állampolgárai részére nem volt elérhető ez a promóció. Volt ilyen Magyarországon is, már nem emlékszem, melyik teremben.

A többi magának a pókerteremnek a csalása, a legtöbb legenda, bár pár teremben volt rá bizonyíték. De gondold meg, ha egy terem csalásért lebukik, az bezárhatja kapuit. Óriási veszteség lenne, mert zsíros falat egy bejáratott termet üzemeltetni, ahol több ezer játékos van minden pillanatban. A sok kicsi nagyon sokra megy!

3.) Bot: a terem programokat futtat, akik olyanok, mint egy játékos. Leülnek játszani, és bizonyos algoritmus szerint játszanak. Esetleg tudják a leosztás végét.

4.) Szuperuser: egy terem olyan játékost futtat, aki ismeri a másik játékosok lapjait. Igazából ez elérhető egy feltört pókerprogrammal is, ld. az UltimateBet botrányt.

Összegezve: nagyon megéri egy befuttatott termet fenntartani.

2013. júl. 11. 19:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Figyelj.A termeknek nem csak egy bizonyos százalék kell a bankrollodból,mint rake.Ő konkrétean MINDEN pénzedet akarja.Hol érné meg az neki,hogy x% rake-et termelstz:jó,így is van ,volna profitja,de ő mindent akar.Ezért van úgy generálva a lap,hogy egyszer te buksz egy kicsit,egyszer az ellen.Hiába vagy jó,ha szar lapot oszt a gép és van olyan fa5z aki megad bármit(márpedig van bőven),akkor keresztre is feszülhetsz,akkor is VESZTENI fogsz.Ez van.Nem két handet játszottam le.Vannak termek,ahol már a látszatra sem adnak.Pl.:ipoker hálózat.Egymás után 5x színsor,vagy háromszor ász póker ellenem.Egyszer örültem,utána átkoztam a ku.va annyát is.A ganaj bwinről és a pkr.ről nem is mondok semmit.Hányok tőlük.Ja,arról még nem is beszéltem,hogy még isten se súgja meg,hogy te bot ellen vagy ember ellen játszol.Itt a kaszinó által üzemeltetett botokról beszélek,nem a csaló gamblerekről.Ez már lassan a gyümölcspóker szintjén van.Szal,én befejeztem online,most arra koncentrálok,hogy hogyan ba55zam át a termeket.Valahogy még mindíg rá lehet venni az idiótákat,hogy fizessen be újra.De ez az amit még mindíg nem értek!Hogyan?
2013. júl. 11. 23:10
 5/9 anonim válasza:

Az összeesküvés elméletek mögött állítólag mindig van valami. Te tudod, én nem értek egyet veled.

De ne feledd, ha elbukod a pénzed, akkor nem a ház nyer, hanem az ellenfél. Persze, ha bot ellen játszol... már ha vannak bot-ok. Egyvalamit csinálhatsz, ha így állsz hozzá: ne játssz kis termekben, csak nagyokban. Ott azért komolyabb játék folyik.

Ha nem lennének olyan játékosok, akik mindig befizetnek, akkor megszűnne a póker.

Ja, én már több, mint 10 éve játszom online.

2013. júl. 12. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem állítom,hogy nem lehetsz nyereséges.Gondolom nem 1 cent 2 centen játszol.De egyszer azért figyeld meg a kéztörténeteket.Kb. 1000 hand-et.Abból már látszik.Maradok az élő pókernél.Hali!
2013. júl. 12. 20:41
 7/9 anonim válasza:

Nem CG-zek már évek óta, csak versenyeken indulok.

Mondjuk egy dolog még kimaradt: állítólag vannak olyan elméletek is, hogy a termek direkt lapütközéseket generálnak, hogy nagyobb legyen a pot és így a jutalék is. De én ebben sem vagyok olyan biztos, ám a feltevés ettől még kering. :)

Élőben más. Hangulatosabb, jobb. De csalások ott is vannak, bár ott nem a ház, hanem a játékosok. Ám azt is ki lehet szűrni...

2013. júl. 13. 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen.Van pár trükk.Vízjeles lapok,ultraibolya fény alatt látszó jel,amit egy kontaktlencsével lehet látni(amúgy ezt bevetem valami magoló tárgy esetén is :) ).Hát a krupiéket is kell azért figyelni.Sajnos ott se nagyon tudod ki ki ellen van,ha idegenek ellen nyomod.Saját körrel érdemes beülni nevesebb kaszinókba.De ezt is ki kell tapasztalni.Sajnos az emberek a tisztességes játékot szeretik mellőzni.
2013. júl. 13. 12:24
 9/9 Zentai Z válasza:
Ha észre veszik hogy megrögzött játékos vagy akkor változik az osztás!Akár 10-ből 8-9x bukhatsz AA-KK!És nyernek 2-9 3-8!Profit orientált osztás!"ŐK"még nem fizettek be!:)Ha észre veszik hogy elmegy a kedved akkor hagynak picit nyerni hogy ne múljon el a sikerélmény!Mert sok oldal lobbizik a befizetőkért!Lehetne még írni róla de felesleges ha esetleg számon kéred őket akkor jön a meglepi!Ők csak üzemeltetők egy biztonsági cég a szoftver felügyelő aki eddig kapu és hasonló rendszereket felügyelt!És nem beszélve arról hogy éppen a kajmán szigetekre vannak bejegyezve!:))))))))))))))Nem tesznek különbséget tudsz vagy nem!IP cím és véletlenszerűség állítólag!:)))))))))))
2014. júl. 31. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!