Nauto kérdése:
A youtube csatornámat hol tudnám híresztelni?
Figyelt kérdés
A youtube csatornámon jó a feliratkozószám,de viszont a nézettség a videóknál lehetne több is! Nos hol tudnám ezt növelni hogy a videókat többbet nézzék? valami fórum vagy valami?Előre is köszi!2013. júl. 9. 21:17
1/9 anonim válasza:
milyen csatorna? lehet azért kevés a nézőszám, mert senkit nem érdekel, és csak szivességből követnek...
2/9 anonim válasza:
nekem pl elküldheted pm be! De milyen vidiket csinálsz?
3/9 anonim válasza:
Közösségi hálózatokon próbálkozz.
4/9 A kérdező kommentje:
Ment a PM aki kérte!
2013. júl. 11. 12:51
5/9 frank1997ize válasza:
itt is tudod híresztelni facebookon postold ki és írd a videóid/csatornád amit megosztottál hogy:Postolgassátok tovább.Én is így csináltam
6/9 frank1997ize válasza:
már azért 7000 a nézettségem 3 év alatt 141 videóval kicsit gáz ez nekem
7/9 frank1997ize válasza:
Ha pedig Facebookon bent van több vagy egy csoportba akkor oda is rakd ki ahányba bent vagy
8/9 anonim válasza:
már azért 7000 a nézettségem - HOL ? --> SEHOL
9/9 anonim válasza:
frank1997ize --> ez a csatornád neve is.
Egy videódat bemutatnád ahol 7000 a nézettséged, vagy legalább Kb 7000 ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!